BookBeat äänikirjat – Tarjous & ilmainen kokeilu

Bookbeat äänikirjat ja e-kirjat

BookBeat on Bonnier Booksin 2015 luoma digitaalinen e- ja äänikirjasovellus, jonka avulla voit kuunnella ja lukea digitaalisia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi kuukausimaksulla. Sovellus on satavana sekä iOS- että Android-laitteillesi. Palvelussa on tarjolla yli 100 000 kirjaa ja kirjoja on myös monelle eri kielelle, kuten suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

Bookbeat edut ja tarjoukset

Palvelussa on tarjolla mm. seuraavat kategoriat, mistä voit löytää juuri sinulle sopivaa luettavaa: Romaanit, Jännitys, Elämänkerrat, Rakkaus, Klassikot, Fantasia/Scifi, Tieto, Talous & Business, Hyvinvointi, Lapset, Nuoret/YA, Runous & Näytelmät, Svenska, English, Deutsch. Valikoima on erittäin kattava ja kuunneltavaa sekä luettavaa on varmasti joka makuun ja hetkeen.

Mitä BookBeatin käyttö maksaa? – Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi!

Kuten monet äänikirjapalvelut, myös BookBeat tarjoaa mahdollisuuden kokeilla palvelua 2 viikkoa täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Jos lopetat tilauksesi ennen koejakson päättymistä, sinulta ei veloiteta mitään. BookBeat tarjoaa 2 erilaista kuukausimaksullista pakettia, Basic- ja Premium-paketit. 

Bookbeat äänikirjat ilmaiseksi

Bookbeat (kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi)

BookBeat on yhdessä yhden Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa kehittänyt markkinoiden parhaan palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa saat rajattomasti e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi suoraan BookBeat sovelluksesta puhelimellasi tai tabletillasi missä vain maailmalla oletkin.

Voit irtisanoa palvelut koska tahansa, ja palvelu on tämän jälkeen käytössäsi ennakkoon maksetun jakson loppuun asti. Kun tiedät että et ehdi lukea tai kuunnella kirjoja, näin voit näin ollen irtisanoa palvelun helposti ilman sitoumuksia.

  • BookBeat Basic maksaa 9,99€/kk ja pakettiin sisältyy 1 käyttäjä sekä sen luku- ja kuunteluaika on rajattu 20 tuntiin kuukaudessa. Voit lisätä pakettiisi lisäprofiilin hintaan 4,90€/kk, johon pätevät samat ehdot kuin pääkäyttäjään. (max 4 lisäprofiilia)
  • BookBeat Premium maksaa 16,99€/kk ja pakettiin sisältyy 1 käyttäjä sekä sen rajaton luku- ja kuunteluaika, eli kuuntelet ja luet niin paljon kuin haluat. Voit lisätä pakettiisi lisäprofiilin hintaan 4,90€/kk, johon pätevät samat ehdot kuin pääkäyttäjään. (max 4 lisäprofiilia)

BookBeatin perhetili on loistava valinta pariskunnalle tai lapsiperheelle – Säästä enemmän!

Perhetili on edullisin ja paras valinta niin pariskunnalle kuin lapsiperheillekin, jotta kaikki voivat kuunnella lempikirjojaan yhtä aikaa, halvimpaan hintaan. Jokainen käyttäjä saa oman profiilin ja näkee vain omat kirjansa.

Pääkäyttäjä voi helposti lisätä uusia käyttäjiä tiliinsä ja luoda heille omat profiilit ja palvelu on heti käytössä uusille lukijoille ja kuuntelijoille. Lisäkäyttäjien profiileissa pätevät samat ehdot kuin pääkäyttäjällä. Basic-paketilla jokainen käyttäjä voi kuunnella tai lukea kirjoja jopa 20 tuntia kuukaudessa. Premium-paketilla jokainen käyttäjä lukee ja kuuntelee rajattomasti kirjoja. Jos et ole varma mikä on sinulle sopivin palvelu, niin lue täältä meidän vertailu parhaista äänikirjapalveluista.

Bookbeat Perhetili Kuva
Kuva: kuvakaappaus sivustolta bookbeat.fi
  • BookBeat Premium Perhetili pariskunnalle maksaa vain 21,89€/kk (säästä 12,09€/kk). Rajattomasti luku- ja kuunteluaikaa kahdelle käyttäjälle.
  • BookBeat Premuim Perhetili (4 henk.) lapsiperheelle maksaa vain 31,69€/kk (säästä 36,27€/kk). Rajattomasti luku- ja kuunteluaikaa neljälle käyttäjälle.

Lapsille on tarjolla oma laaja valikoima lastenkirjoja. Luo lapselle oma lasten profiili ja sovellus näyttää tällöin pelkästään lapsille räätälöityjä suosituksia ja listoja. 

BookBeat mobiilisovellus – kirjahylly tyylikkäästi taskussasi

BookBeatin mobiilisovellus on toimiva ja helppokäyttöinen, joka on saatavilla kaikkiin iOS- sekä Android-laitteisiin. Sovelluksessa voit inspiroitua uusista sinulle tarjottavista kirjoista ja hakea ideoita helposti seuraaviin lukuhetkiin.

Kuvakaappaus Bookbeat Mobiilisovelluksesta
Kuvat: kuvakaappaukset BookBeatin mobiilisovelluksesta

Sovelluksessa on erittäin helppo etisiä itselle kiinnostavaa luettavaa tai kuunneltavaa. Kaikki kirjat eivät ole saatavana äänikirjana, mutta suurin osa palvelun kirjoista mahdollistaa lukuvaihtoehdon lisäksi myös äänikirja-ominaisuuden. Tämä on merkitty selkeästi logoilla kirjavalikoissa kansikuvan alla.

Äänikirjaa kuunnellessa on käytettävissä monipuolisia ominaisuuksia kuuntelun muokkaamiseksi juuri mieleiseksi ja tilanteeseen sopivaksi. Kirjan edistyminen näytetään selkeästi prosenttilukuna ja tämän lisäksi käytössä on säädöt mm. uniajastukseen, toistonopeuteen, pikakelaukseen sekä ääniraitaluetteloon. Jos jokin kohta kirjasta tai sisällöstä meni ohi, kirjan kuuntelusivulta löytyy painike 15 sekunnin pikahyppyihin eteen sekä taaksepäin.

Kuvakaappaus Bookbeat Mobiilisovelluksesta
Kuvat: kuvakaappaukset BookBeatin mobiilisovelluksesta

E-kirjaa luettaessa on käytettävissä myös paljon monipuolisia ominaisuuksia lukemisen muokkaamiseksi juuri lukijalle ja lukuhetkeen sopivaksi. Kirjan edistyminen näytetään selkeästi prosenttilukuna ja tämän lisäksi käytössä on säädöt mm. eri teemoja taustavärein luettaessa päivällä tai yöllä, fonttivaihtoehtoja, säädettävä fontin koko sekä kappaleluettelo. Alareunan liukusäätimellä voit siirtyä nopeasti eri kappaleisiin ja sivuihin karjassa sekä palata kätevästi pikakomennoilla takaisin siihen mitä olit aikaisemmin lukemassa.

Kuvakaappaus Bookbeat E Kirja
Kuvat: kuvakaappaukset BookBeatin mobiilisovelluksesta

Lataa kirjat puhelimeen tai tablettiin ja kuuntele niitä ilman nettiä

Voit kuunnella tai lukea BookBeatin koko kirjavalikoimaa Offline-tilassa, silloin kun sinulla ei ole käytettävissä internet-yhteyttä. Lataus onnistuu helposti sovelluksesta yhtä nappia painamalla, jonka jälkeen kirja pysyy offline-kirjahyllyssäsi, kunnes sen sieltä itse poistat. Se kuinka monta kirjaa voidaan ladata, riippuu täysin laitteen tallennustilan määrästä.

Miten saan BookBeat äänikirjat ilmaiseksi käyttööni (alennuskoodi)?

Siirry tästä linkistä BookBeatin sivustoon ja heti etusivulta pääset aloittamaan ilmaisen 2 viikon kokeilujakson palveluun. Et tarvitse mitään alennuskoodia, vaan saat maksuttoman kokeilujakson käyttöösi uutena käyttäjänä.

  1. Luo käyttäjätili palveluun ja syötä omat henkilötiedot lomakkeeseen.
  2. Valitse paketti, jolla haluat jatkaa tilausta kokeilujakson jälkeen. Voit peruuttaa tai vaihtaa pakettia milloin vain haluat.
  3. Syötä maksukortin tiedot, jolta tilaus veloitetaan kuukausittain ilmaisen koejakson jälkeen. Voit peruuttaa tilauksen ennen ilmaisen tilausjakson päättymistä ja et maksa mitään!
Bookbeat Tilin Luominen
Näin saat Bookbeat palvelun ilmaiseksi käyttöösi kokeilujakson ajan.

*Kirjoitukset tiedot palvelusta ja sovelluksesta ovat keväältä 2020 ja on mahdollista että tämän jälkeen hinnat, toiminnollisuudet ja muut palvelun ominaisuudet ja ehdot ovat muuttuneet.

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

viihde ja liiketoiminta

Opas viihdeteollisuuden hyödyntämiseen liiketoiminnan kasvattamiseksi

Viihdeteollisuus, jolla on laaja ulottuvuus ja kyky vangita yleisö maailmanlaajuisesti, tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää sen voimaa kasvun ja brändin tunnettuuden edistämiseksi. Olitpa sitten startup-yritys, pienyritys tai vakiintunut yritys, viihdeteollisuuden elementtien sisällyttäminen markkinointi- ja liiketoimintastrategioihisi

media konsepti

Sopeutuminen muuttuvaan mediamaisemaan viihdealalla

Viihdeteollisuuden mediamaisema kehittyy jatkuvasti teknologian kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muutosten ja muuttuvan markkinadynamiikan vaikutuksesta. Digitaalisten alustojen, suoratoistopalvelujen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä perinteiset sisällön luomisen ja jakelun mallit ovat häiriintyneet. Digitaalisten alustojen ja suoratoistopalvelujen nousu Yksi

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

media konsepti

Sopeutuminen muuttuvaan mediamaisemaan viihdealalla

Viihdeteollisuuden mediamaisema kehittyy jatkuvasti teknologian kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muutosten ja muuttuvan markkinadynamiikan vaikutuksesta. Digitaalisten alustojen, suoratoistopalvelujen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä perinteiset sisällön luomisen ja