Storytel äänikirjapalvelu – kokemuksia ja ilmainen kokeilu

Pohjoismaiden suurin digitaalisten kirjojen (e-kirjat ja äänikirjat) palvelu Storytel tarjoaa sinulle yli Palvelussa on 200 000 kirjan valikoiman useista eri genreistä. Storytel tarjoaa sinulle luettavaa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi.

Mitä Storytel käyttö maksaa? – Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi!

Kuten monet äänikirja palvelut, myös Storytel tarjoaa mahdollisuuden kokeilla palvelua 2 viikkoa täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Jos lopetat tilauksesi ennen koejakson päättymistä, sinulta ei veloiteta mitään.

Storytel logo

Storytel (14 päivän maksuton kokeilujakso)

Yli 150 000 äänikirjaa ja e-kirjaa aina mukanasi – kuuntele ja lue niin paljon kuin haluat. Kids Mode kuuluu veloituksetta kaikkiin tilauksiin ja voit jakaa tilauksen edullisesti myös aikuisten perheenjäsenten kesken. Kokeile Storyteliä nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia!

Kuukausimaksulliset paketit ja vaihtoehdot

Storytel tarjoaa 3 erilaista kuukausimaksullista pakettia: Unlimited, Unlimited Family sekä Unlimited Family Plus -paketit. Kaikissa Storytelin paketeissa kuuntelet rajattomasti kirjoja kuukaudessa niin paljon kuin haluat.

Voit irtisanoa palvelut koska tahansa, ja palvelu on tämän jälkeen käytössäsi ennakkoon maksetun jakson loppuun asti. Kun tiedät että et ehdi lukea tai kuunnella kirjoja, näin voit näin ollen irtisanoa palvelun helposti ilman sitoumuksia. Täältä näet kattavan ilmaisten äänikirjapalveluiden vertailun.

Tytto kuuntelee äänikirjaa

Storytel Unlimited tiedot ja hinta

Storytel Unlimited maksaa 16,99€/kk ja pakettiin sisältyy 1 käyttäjätili aikuiselle ja 1 lapselle (Kids Mode). Kuuntelu aikaa ei ole rajattu, joten kuuntelet niin paljon kuin haluat.

Storytel Unlimited Family tiedot ja hinta

Storytel Unlimited Family maksaa 20,99€/kk ja pakettiin sisältyy 2 käyttäjätiliä aikuisille ja 2 käyttäjätiliä lapsille (Kids Mode). Kuuntelu aikaa ei ole rajattu, joten kuuntelet niin paljon kuin haluat.

Storytel Unlimited Family Plus tiedot ja hinta

Storytel Unlimited Family Plus maksaa 25,99€/kk ja pakettiin sisältyy 3 käyttäjätiliä aikuisille ja 3 käyttäjätiliä lapsille (Kids Mode). Kuuntelu aikaa ei ole rajattu, joten kuuntelet niin paljon kuin haluat.

Mikä on Kids Mode?

Kids Mode on Storytel-sovelluksen lapsille tarkoitettu oma käyttäjäprofiili, jossa lapsi pääsee turvallisesti sisään lastenkirjavalikoimaan. Sovellus ehdottaa lapselle erilaista luettavaa aikeisempien lukukokemusten ja mieltymysten perusteella. Lisäksi lapsi saa oman kirjahyllyn käyttöönsä palvelussa. Kids Mode -tilaa hallinnoi pääkäyttäjä, joten lapsi ei pääse itse vaihtamaan käyttäjätiliään aikuisten kirjavalikoimaan.
Storytel Reader – E-kirjojen lukulaite (kuuntele myös äänikirjat)

Storytel mobiilisovellus – Pohjoismaiden suurin kirjavalikoima mukanasi

Storytel mobiilisovellus on selkeä ja helppokäyttöinen, oka on saatavilla kaikkiin iOS- sekä Android-laitteisiin. Sovellus ehdottaa sinulle luettavaa kiinnostuksesi mukaan, mutta voit helposti etsiä myös itse sinulle kiinnostavaa luettavaa esimerkiksi laajan kategoria haun kautta. Storytel tarjoaa myös sisältöä vain Storytelin lukijoille sekä luettavana on myös kirjallisuussarjat.

Kuvakaappaus Storytel mobiilisovelluksesta

Kirjalistauksissa on esille selkeästi kansikuvat ja logot, josta lukija näkee vaivattomasti onko kyseessä e-kirja, äänikirja vai molemmat vaihtoehdot. Kirjasivulla on nähtävillä kaikki perustiedot kirjasta sekä selkeä hyvä kuvaussisällöstä. Mielenkiintoiset kirjat voi kätevästi lisätä omaan kirjahyllyyn ja suosikeiksi, josta ne löytyvät nopeasti ja helposti kun niitä aikoo lukea tai kuunnella.

Äänikirjaa kuunnellessa on käytettävissä monipuolisia ominaisuuksia kuuntelun muokkaamiseksi
juuri mieleiseksi ja tilanteeseen sopivaksi. Kirjan edistyminen näytetään yläreunassa kuunneltuna aikana sekä näytetään myös jäljellä oleva aika. Tämän lisäksi käytössä on säädöt mm. uniajastukseen, lukunopeuteen, offline-tallennukseen sekä ääniraitaluetteloon. Jos jokin kohta kirjasta tai sisällöstä meni ohi, kirjan kuuntelusivulta alareunasta löytyvät kelausnapit, josta voit hypätä kirjassa kätevästi 15 sekuntia eteen sekä taaksepäin.

Storytel valikoimassa yli 200 000 digitaalista kirjaa

Storytelin mobiilisovelluksessa on myös kätevä ominaisuus, jossa voit seurata kirjan tekstiä lukijan etenemisen mukaan ja tekstiin korostetaan tummalla värillä, missä kohti tekstiä lukija on menossa. Ne kirjojen ystävät jotka tykkäävät lukemisesta, mutta haluat tehdä siitä hieman helpompaa, tämä ominaisuus voi olla kätevä ominaisuus juuri heille.

E-kirjaa luettaessa on käytettävissä myös paljon monipuolisia ominaisuuksia lukemisen muokkaamiseksi juuri lukijalle ja lukuhetkeen sopivaksi. Kirjan edistyminen näytetään selkeästi yläreunassa luettuina sivuina sivujen kokonaismäärästä. Käytössä on tietenkin myös kokoruudun lukumahdollisuus, jolloin kaikki ylimääräiset merkinnät, painikkeet ja valikot on poistettu näytöltä ja tämän lisäksi käytössä on säädöt mm. eri teemoja taustavärein luettaessa päivällä tai yöllä, fonttivaihtoehtoja, säädettävä fontin koko, taustan kirkkauden säätö sekä kappaleluettelo. Yläreunan liukusäätimellä voit siirtyä nopeasti eri kappaleisiin ja sivuihin karjassa sekä palata kätevästi pikakomennoilla takaisin siihen mitä olit aikaisemmin lukemassa.

Tältä näyttää e-kirja Storytel:n sovelluksessa

Storytelin mobiilisovelluksessa on myös kätevä ominaisuus, jossa voit näyttöä napauttamalla siirtyä kätevästi e-kirjan ja äänikirjan välillä ja jatkaa saumattomasti samasta kohti, mihin olet sillä hetkellä jäänyt.

Lataa kirjat puhelimeen tai tablettiin ja kuuntele niitä ilman nettiä

Voit kuunnella tai lukea BookBeatin koko kirjavalikoimaa Offline-tilassa, silloin kun sinulla ei ole käytettävissä internet-yhteyttä. Lataus onnistuu helposti sovelluksesta yhtä nappia painamalla, jonka jälkeen kirja pysyy offline-kirjahyllyssäsi, kunnes sen sieltä itse poistat. Se kuinka monta kirjaa voidaan ladata, riippuu täysin laitteen tallennustilan määrästä.

Miten saan Storytel e-kirjat ja äänikirjat ilmaiseksi käyttööni?

Siirry tästä linkistä Storytelin sivustoon ja heti etusivulta pääset aloittamaan ilmaisen 2 viikon kokeilujakson palveluun.

Storytel logo

Storytel (14 päivän maksuton kokeilujakso)

Yli 150 000 äänikirjaa ja e-kirjaa aina mukanasi – kuuntele ja lue niin paljon kuin haluat. Kids Mode kuuluu veloituksetta kaikkiin tilauksiin ja voit jakaa tilauksen edullisesti myös aikuisten perheenjäsenten kesken. Kokeile Storyteliä nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia!

 1. Luo käyttäjätili helposti ja nopeasti syöttämällä sähköposti-osoitteesi, joka toimii käyttäjä tunnuksenasi sekä valitse itsellesi salasana.
 2. Syötä maksukortin tiedot, ilmaisen kokeilujakson aloittamista varten. Voit peruuttaa tai vaihtaa pakettia milloin vain haluat.
 3. Kokeilujakson aikana käytössä on Unlimited paketti, jolla voi kuunnella koko Storytelin sisältöä rajattomasti ja käyttää kaikkia palvelun ominaisuuksia, kuten offline tilan käyttöä.

Storytel Reader

Storytel Reader on erityisesti e-kirjojen lukemiseen suunniteltu lukulaite, joka toimii kuukausitilaukseesi yhdistettynä. Näin voit lukea koko Storytelin kirjavalikoimaa ilman rajoituksia, niin paljon kuin haluat. Storytelin kirjavalikoiman lukeminen vaatii aktiivisen Storytel-tilauksen.

Storytel Reader

Storytel Reading kautta kuuntelet myös palvelun kaikki äänikirjat liittämällä kuulokkeet lukulaitteeseen ja voit aloittaa kuuntelun samoin tein. Laitteesta löytyy 3,5” kuulokeliitäntä.

Tekniset tiedot:

 • Väri: valkoinen
 • Paino: 195g
 • Näyttö: 6” (e-ink -näyttö)
 • Muisti: 8 GB
 • Wi-Fi: Kyllä (2,4G Hz)
 • Järjestelmä: Android 4.2 OS
 • Kuulokeliitäntä: Kyllä (3,5”)
 • Akku: 3000 mAh (Li-polymer -akku)
 • Mitat: 170mm x 117mm x 8.7mm

Lukulaitteessa on E-ink -teknologian heijastamaton näyttö, joten lukeminen on miellyttävää eri valaistuksissa ja se säästää lukijan silmiä. Käyttäjä voi vaihdella koska tahansa lukemisen ja äänikirjan kuuntelun välillä lukulaitteella tai vaihtaa milloin vain mobiililaitteeseen.

Tilaa Storytel Reader täältä. https://www.storytel.com/fi/fi/reader?gclid=EAIaIQobChMIq7Sts5nM6AIVBM-yCh07oQzmEAAYASAAEgJc1fD_BwE

Storytel yrityksenä

Storytel on ruotsalainen vuonna 2005 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jonka avulla voit kuunnella ja lukea digitaalisia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi kuukausimaksulla. Sovellus on satavana sekä iOS- että Android-laitteillesi. Palvelussa on tarjolla yli 200 000 kirjaa ja Storytel markkinoikin itseään pohjoismaiden suurimpana äänikirjapalveluna. Palvelusta on tarjolla luettavaa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, espanjaksi ja italiaksi.

Storytel logo

Palvelussa on tarjolla mm. seuraavat kategoriat, mistä voit löytää juuri sinulle sopivaa luettavaa: Lapset, Nuoret, Dekkarit, Elämänkerrat, Tietokirjallisuus, Talous & liike-elämä, Erotiikka, Fantasia & scifi, Klassikot, Historia, Runous & draama, Kielet, Novellit & esseet, Romaanit, Hyvinvointi & elämäntaito, Jännitys, Henkinen kasvu sekä Romantiikka.

*Kirjoituksen tiedot palvelusta ja sovelluksesta ovat keväältä 2020 ja on mahdollista että tämän jälkeen hinnat, toiminnollisuudet ja muut palvelun ominaisuudet ja ehdot ovat muuttuneet.

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

viihde ja liiketoiminta

Opas viihdeteollisuuden hyödyntämiseen liiketoiminnan kasvattamiseksi

Viihdeteollisuus, jolla on laaja ulottuvuus ja kyky vangita yleisö maailmanlaajuisesti, tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää sen voimaa kasvun ja brändin tunnettuuden edistämiseksi. Olitpa sitten startup-yritys, pienyritys tai vakiintunut yritys, viihdeteollisuuden elementtien sisällyttäminen markkinointi- ja liiketoimintastrategioihisi

media konsepti

Sopeutuminen muuttuvaan mediamaisemaan viihdealalla

Viihdeteollisuuden mediamaisema kehittyy jatkuvasti teknologian kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muutosten ja muuttuvan markkinadynamiikan vaikutuksesta. Digitaalisten alustojen, suoratoistopalvelujen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä perinteiset sisällön luomisen ja jakelun mallit ovat häiriintyneet. Digitaalisten alustojen ja suoratoistopalvelujen nousu Yksi

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

media konsepti

Sopeutuminen muuttuvaan mediamaisemaan viihdealalla

Viihdeteollisuuden mediamaisema kehittyy jatkuvasti teknologian kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muutosten ja muuttuvan markkinadynamiikan vaikutuksesta. Digitaalisten alustojen, suoratoistopalvelujen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä perinteiset sisällön luomisen ja