Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun ne parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut, jossa maksat vain kiinteän kuukausimaksun ja pääsen sillä kuuntelemaan jopa satojentuhansien äänikirjojen valikoimaa missä ja milloin vain.

TOP 4 PArhaat äänikirjat netistä

Bookbeat Storytel Nexstory Supla
Ilmainen kokeilu 14 pv 14 pv 14 PV 14 PV
Tilausjakson pituus 1 kk 1 kk 1 kk 1 kk
Sisältö
Äänikirjat
E-kirjat
Podcastit
Radiokanavat
Omakustannesarjat
Mobiilisovellus iOS, Android iOS, Android iOS, Android iOS, Android
Selainkäyttö (Win, Mac)
Apple Car Play
Offline-tallennus
Autom. lukukohdan tallennus
Oma kirjahylly sovelluksessa
Hinnoittelu
Hinta 1 käyttäjä, edullisin 9,99 €/kk 16,99 €/kk 13,99 €/kk 14,99 €/kk
Hinta 1 käyttäjä, rajaton 16,99 €/kk 16,99 €/kk 16,99 €/kk 14,99 €/kk
Hinta 2 käyttäjää, rajaton 21,80 €/kk 20,99 €/kk 19,99 €/kk
Hinta 3 käyttäjää, rajaton 26,70 €/kk 25,99 €/kk 23,99 €/kk
Arvosana
Kokeile ilmaiseksi! Kokeile ilmaiseksi! Kokeile ilmaiseksi! Kokeile ilmaiseksi!

Vertailussa mukana ovat seuraavat äänikirjapalvelut: BookBeat, Storytel, Nextory ja Supla. Vertailun ulkopuolelle on jätetty Suomalainen Plus ja Elisa Kirjat äänikirjapalvelut, jotka ovat kokoluokaltaan hieman pienemmän kategorian palveluita.

1. BOOKBEAT – vertailun edullisin äänikirjasovellus

Bookbeat on Bonnier Booksin kustantamon 2015 lanseeraama digitaalinen äänikirjapalvelu ja -sovellus, joka tarjoaa yli 100 000 kirjan digitaalisen valikoiman iOS- että Android-laitteille. Palvelussa on tarjolla kirjoja 15 eri kategoriassa, josta löytyy luettavaa mm. lapsille, nuorille, aikuisille, työhön, opiskeluun ja hyvinvointiin.

Bookbeat tarjoaa vertailun edullisimman hinnan kuunnella äänikirjoja. Palvelun ja koko kirjavalikoiman saa käyttöön vain 9,99€/kk hintaan, joka on selvästi edullisempi verrattuna muihin äänikirja palveluihin.

Bookbeat äänikirjat ilmaiseksi

Bookbeat (kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi)

BookBeat on yhdessä yhden Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa kehittänyt markkinoiden parhaan palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa saat rajattomasti e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi suoraan BookBeat sovelluksesta puhelimellasi tai tabletillasi missä vain maailmalla oletkin.

Tällä Bookbeat Basic -paketilla kuunteluaika on rajattu 20 tuntiin kuukaudessa, mutta käytössäsi on koko palvelun kirjavalikoima ja täydet ominaisuudet. Tämä on paras sinulle, joka haluat kuunnella 2-4 kirjaa kuukaudessa (määrä riippuu kirjojen pituudesta) etkä maksaa turhaa kalliista palveluista.

Bookbeat Premium -paketin saa käyttöön hintaan 16,99€/kk, jossa on täysin samat ominaisuudet kuin Basic-paketissa, mutta kirjoja voi kuunnella niin paljon kuin haluaa eli rajattomasti kuukaudessa.

Bookbeat Perhe-tili on vertailun edullisin vaihtoehto lapsiperheille. Molempiin paketteihin saa ostettua lisäkäyttäjiä hintaan 4,90€/kk, johon pätevät samat ehdot kuin pääkäyttäjään (max 4 lisäprofiilia). Voit kasvattaa käyttäjätilin pariskunnalle tai lapsiperheelle edullisesti. Lue täältä tarkempi esittely Bookbeat äänikirjapalvelusta ja sen ominaisuuksista!

Bookbeat on sovelluksessa toimiva digitaalinen e-kirja ja äänikirjapalvelu, joten sitä käytetään netissä puhelimella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Sovellus on saatavana kaikille iOS- että Android-laitteille. Bookbeatin sovellus on vertailun ainut sovellus, joka toimii Apple Car-Play -yhteensopivissa autojärjestelmissä. Tämä tekee äänikirjojen kuuntelusta erittäin helppoa ja turha puhelimen käyttö jää autossa pois, joten Bookbeatin käyttö autossa on myös näin ollen turvallista.

Plussat ja miinukset
+ Vertailun edullisen äänikirjapalvelu, alk. 9,99€/kk
+ Ilmainen 14 päivän kokeilujakso
+ Yli 100 000 kirjaa valikoimassa
+ Ääni- ja e-kirja valikoimat, voit lukea tai kuunnella
+ Edullinen äänikirjapalvelu perheille
+ Apple Car-Play -yhteensopiva
+ Helppokäyttöinen mobiilisovellus
+ Offline luku- ja kuuntelumahdollisuus

2. STORYTEL – vertailun laajin kirjavalikoima

Storytel on ruotsalainen 2015 lanseerattu digitaalinen äänikirjapalvelu ja -sovellus, joka tarjoaa yli 200 000 kirjan digitaalisen valikoiman iOS- että Android-laitteille. Palvelussa on tarjolla kirjoja 18 eri kategoriassa, josta löytyy luettavaa mm. lapsille, nuorille, aikuisille, työhön, vapaa-aikaan, hyvinvointiin ja esim. tietokirjallisuudesta kiinnostuneille.

Storytel logo

Storytel (14 päivän maksuton kokeilujakso)

Yli 150 000 äänikirjaa ja e-kirjaa aina mukanasi – kuuntele ja lue niin paljon kuin haluat. Kids Mode kuuluu veloituksetta kaikkiin tilauksiin ja voit jakaa tilauksen edullisesti myös aikuisten perheenjäsenten kesken. Kokeile Storyteliä nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia!

Storytel tarjoaa vertailun laajimman kirjavalikoiman äänikirjojen kuunteluun. Yli 200 000 tuhannen kirjan valikoimasta löytyy varmasti luettavaa jokaiseen hetkeen ja jokaiseen makuun. Storytelin kaikki valikoimat ovat rajattomasti tilaajien käytössä ja kaikkiin paketteihin kuuluu paketin kokoa vastaava määrä käyttäjätilejä lapselle Kids Mode -ominaisuudella. Palvelun saa käyttöön edullisimmillaan Storytel Unlimited paketilla hintaan 16,99€/kk, joka sisältää 1 käyttäjätilin sekä extra-tilin lapselle.

Lisäksi tarjolla on Storytel Unlimited Family -paketti, johon sisältyy 2+2 käyttäjää sekä Storytel Unlimited Family Plus, johon sisältyy 3+3 käyttäjää. Paketit eroavat toisistaan vain käyttäjätilien määrässä. Lue täältä tarkempi esittely Storytelin äänikirjapalvelusta ja sen ominaisuuksista!

Storytel on sovelluksessa toimiva digitaalinen e-kirja- ja äänikirjapalvelu, joten sitä käytetään puhelimella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Sovellus on saatavana kaikille iOS- että Android-laitteille.

Plussat ja miinukset
+ Vertailun laajin kirjavalikoima, yli 200 000 kirjaa valikoimassa
+ Ilmainen 14 päivän kokeilujakso
+ Ääni- ja e-kirja valikoimat, voit lukea tai kuunnella
+ Edullinen äänikirjapalvelu perheille
+ Helppokäyttöinen mobiilisovellus
+ Storytel Reader lukulaite tilattavissa
+ Offline luku- ja kuuntelumahdollisuus
– Ei ole Apple Car-Play -yhteensopiva

3. NEXTORY – vertailun eniten erikoiskirjallisuutta

Nextory on ruotsalainen 2015 lanseerattu digitaalinen äänikirjapalvelu ja -sovellus, joka tarjoaa yli 100 000 kirjan digitaalisen valikoiman iOS- että Android-laitteille. Suomessa Nextory aloitti 2018 ja on kasvanut vauhdilla suurimpien palveluntarjoajien joukkoon. Palvelussa on tarjolla kirjoja 16 eri kategoriassa, josta löytyy luettavaa mm. lapsille, nuorille, aikuisille, vapaa-aikaan, henkilökohtaiseen kasvuun ja hyvinvointiin. Nextory tarjoaa valikoimassaan vertailun eniten erilaista erikoiskirjallisuutta.

Nextstory logo

Nextory (14 päivää ilmaiseksi)

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Tutustu ilmaiseksi nyt!

Kategoria valikoimasta voidaan poimia mm. Kaunokirjallisuus, Erotiikka, Politiikka sekä Henkilökohtainen kasvu. Nextoryn muutoinkin laajan valikoiman tekee monipuoliseksi, että sieltä löydät varmasti luettavaa eri elämäntilanteisiin ja hetkiin.

Nextoryn kirjavalikoimaa pääsen kuuntelemaan Nextoryn Hopea -paketilla alkaen hintaan 13,99€/kk, joka ei ole vertailun edullisin, mutta tarjoaa käyttöön laajan valikoiman kirjoja. Kuitenkin tässä paketissa uusien kirjojen odotusaika on 6kk, joten palvelun uutuuksia joutuu hieman odottamaan. Käytössä on Nextoryn mukaan kuitenkin noin 80% palvelun valikoimasta koko ajan.

Nextory Kulta paketilla pääsee käsiksi koko valikoimaan rajoittamattomasti hintaan 16,99€/kk ja tähän pakettiin sisältyy hopeapaketin tavoin 1 käyttäjä. Lisäksi perheille on räätälöity Nextory perhe -paketti, johon sisältyy 2-4 käyttäjää riippuen minkä perhepaketin haluaa tilata.

  • Nextory Perhe 2 sisältää 2 käyttäjää ja hinta on 19,99€/kk
  • Nextory Perhe 3 sisältää 3 käyttäjää ja hinta on 23,99€/kk
  • Nextory Perhe 4 sisältää 4 käyttäjää ja hinta on 27,99€/kk

Lue täältä tarkempi esittely Nextoryn äänikirjapalvelusta ja sen ominaisuuksista! Nextory on sovelluksessa toimiva digitaalinen e- ja äänipalvelu, joten sitä käytetään puhelimella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Sovellus on saatavana kaikille iOS- että Android-laitteille.

Plussat ja miinukset
+ Vertailun eniten erikoiskirjallisuutta
+ Ääni- ja e-kirja valikoimat, voit lukea tai kuunnella
+ Yli 100 000 kirjaa valikoimassa
+ Edullinen äänikirjapalvelu perheille
+ Helppokäyttöinen mobiilisovellus
+ Offline luku- ja kuuntelumahdollisuus
– Ei ole Apple Car-Play -yhteensopiva

4. SUPLA – vertailun monipuolisin äänikirjapalvelu

Supla on suomalainen Sanoma Median lanseeraama digitaalinen äänikirjapalvelu ja -sovellus, joka tarjoaa kaikkien suomalaisten suurimpien kustantamoiden kirjat ääneen luettuna iOS- että Android-laitteille sekä selainversiona. Supla on uusin tulokas suomalaisessa äänikirjapalveluissa ja on kasvanut vauhdilla suurimpien palveluntarjoajien joukkoon. Palvelussa on tarjolla kirjoja 21 eri kategoriassa, josta löytyy erittäin monipuolisesti kuunneltavaa mm. lapsille, nuorille, aikuisille, opiskeluun, urheilusta ja elämänkerroista kiinnostuneille sekä huumorin ystäville.

Supla on vertailun selvästi monipuolisin äänikirjapalvelu, joka on myös paljon muuta kuin pelkkä äänikirjapalvelu. Suplassa kuuntelet useita suomalaisia radiokanavia ilmaiseksi sekä laajan kattauksen suosittuja podcasteja.

Suplan radiokanavat: Suomi Pop, Radio Rock, Helmi Radio, Hit Mix, Radio Aalto, Aito Iskelmä, Loop sekä Groove FM. Suplan podcast-valikoima on erittäin laaja ja monipuolinen. Kuuntelet sieltä mm. supersuositut Radio Suomi Popin Aamulypsyn parhaat palat ja podcastit, Radio Rockin Korporaatiota sekä Helsingin Sanomien Korona-päiväkirjat.

Supla tarjoaa yhden kaiken kattavan paketin käyttäjilleen. Supla+ maksaa 14,99€/kk, johon kuuluu käyttäjätili yhdelle käyttäjälle ja rajaton pääsy ja kuunteluoikeus koko palvelun materiaaliin. Sanoma-tili ja tunnukset ovat samat tunnukset, joilla käytät koko Sanoma median kaikkia palveluita, kuten Ruutu, Helsingin Sanomat sekä Supla. Lue täältä tarkempi esittely Suplasta ja sen ominaisuuksista!

Plussat ja miinukset
+ Vertailun monipuolisin suomalainen äänikirjapalvelu
+ Radiokanavat ja podcast valikoima
+ Samat tunnukset Sanoman kaikkiin palveluihin
+ Kaikki suurimpien suomalaisten kustantamoiden kirjat
+ Selkeä hinnoittelu
+ Helppokäyttöinen mobiilisovellus
+ Offline kuuntelumahdollisuus
– Ei ole Apple Car-Play -yhteensopiva
– Ei mahdollisuutta lukea kirjoja (vain äänikirjapalvelu)

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

parhaat netflix sarjat

Parhaat Netflix Sarjat 2024 – Vuoden katsottavimmat elämykset

Vuonna 2024 Netflix tarjoaa entistä laajemman ja monipuolisemman kattauksen sarjoja, jotka vievät katsojat jännittäviin maailmoihin ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Tässä artikkelissa tutustumme syvällisemmin siihen, miksi nämä sarjat ovat nousseet katsojien suosikkeihin ja mitä uutta ne

näin viihdytät itseään netissä

5 parasta tapaa viihdyttää itseään netissä

Netistä on tullut nykyihmisille hyvin monipuolinen kapistus. Netissä pystyy hoitamaan lukuisia eri tarpeita. Moni tekee siellä työnsä, pitää yhteyttä ystäviinsä ja viettää siellä vapaa-aikansa. Maailmanlaajuinen verkko todella on nimensä veroinen, eikä netistä ihan nopeasti lopu

teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologia on mullistanut viihteen maailman monin tavoin tarjoamalla meille ennenäkemättömiä tapoja nauttia suosikkisisällöistämme. Viihde ei ole enää pelkästään passiivista ajanvietettä, vaan interaktiivista, saavutettavaa, ja jokaisen yksilön mieltymysten mukaan räätälöitävää. Tässä artikkelissa sukellamme syvemmälle neljään keskeiseen

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

näin viihdytät itseään netissä

5 parasta tapaa viihdyttää itseään netissä

Netistä on tullut nykyihmisille hyvin monipuolinen kapistus. Netissä pystyy hoitamaan lukuisia eri tarpeita. Moni tekee siellä työnsä, pitää yhteyttä ystäviinsä ja viettää siellä vapaa-aikansa. Maailmanlaajuinen

teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologia on mullistanut viihteen maailman monin tavoin tarjoamalla meille ennenäkemättömiä tapoja nauttia suosikkisisällöistämme. Viihde ei ole enää pelkästään passiivista ajanvietettä, vaan interaktiivista, saavutettavaa, ja jokaisen