Nextory – suoistuimmat äänikirjat ja e-kirjat

Nexstory e-kirja- ja äänikirjapalvelu tarjoaa kattavan valikoiman suosituimpia suomen, ruotsin ja englannin kielisiä äänikirjoja sekä e-kirjoja. Valikoimasta löytyy mm. seuraavat kategoriat, mistä voit löytää juuri sinulle sopivaa luettavaa: Dekkarit, Jännitys, Lastenkirjat, Feelgood, Elämänkerrat & Muistelmat, Kaunokirjallisuus, Crossover, Fantasia, Scifi, Henkilökohtainen kasvu, Tietokirjat, Yhteiskunta & Politiikka, Sarjakuvat & Huumori, Elämäntapakirjallisuus, Easy-to-read sekä Erotiikka.

Nextstory logo

Nextory (14 päivää ilmaiseksi)

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Tutustu ilmaiseksi nyt!

Mitä NextoryN käyttö maksaa? Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi!

Kuten monet e-kirja ja äänikirjapalvelut, myös Nextory tarjoaa mahdollisuuden kokeilla palvelua 2 viikkoa täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Jos lopetat tilauksesi ennen koejakson päättymistä, sinulta ei veloiteta mitään. Nextory tarjoaa 3 erilaista kuukausimaksullista pakettia: Hopea-, Kulta- ja Perhe-paketit. Kaikissa Nextoryn paketeissa kuuntelet rajattomasti kirjoja kuukaudessa niin paljon kuin haluat.

Voit irtisanoa palvelut koska tahansa, ja palvelu on tämän jälkeen käytössäsi ennakkoon maksetun jakson loppuun asti. Kun tiedät että et ehdi lukea tai kuunnella kirjoja, näin voit näin ollen irtisanoa palvelun helposti ilman sitoumuksia.

Nextory Hopea -paketin hinta ja tiedot

Nextory Hopea maksaa 13,99€/kk ja pakettiin sisältää käyttäjätili 1 käyttäjälle. Kuunteluaikaa ei ole rajattu, joten kuuntelet ja luet niin paljon kuin haluat, mutta Hopea paketissa uusia kirjauutuuksien odotusaika on 6kk kun ne on julkaistu sovelluksessa. Käytössä on jatkuvasti noin 80% valikoimasta. Muutoin käytössä on kaikki samat ominaisuudet kuin muissakin paketeissa.

Nextory Kulta -paketin hinta ja tiedot

Nextory Kulta maksaa 16,99€/kk ja pakettiin sisältää käyttäjätili 1 käyttäjälle. Kuuntelu ja lukuaikaa ei ole rajattu, joten kuuntelet ja luet niin paljon kuin haluat ja käytössäsi on koko Nextoryn digitaalinen kirjavalikoima.

Nextory Perhe -paketin hinta ja tiedot

Nextory Perhe maksaa alk. 19,99€/kk ja pakettiin sisältää käyttäjätili 2-4:lle käyttäjälle. Kuuntelu- aikaa ei ole rajattu, joten kuuntelet ja luet niin paljon kuin haluat ja käytössäsi on koko Nextoryn digitaalinen kirjavalikoima.

  • Perhe2 sisältää 2 käyttäjää ja hinta on 19,99€/kk
  • Perhe3 sisältää 3 käyttäjää ja hinta on 23,99€/kk
  • Perhe4 sisältää 4 käyttäjää ja hinta on 27,99€/kk

Nextory mobiilisovellus – Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat

Nextoryn mobiilisovellus on toimiva ja helppokäyttöinen, joka on saatavilla kaikkiin iOS- sekä Android-laitteisiin. Sovelluksessa voit inspiroitua uusista sinulle tarjottavista kirjoista ja hakea ideoita helposti seuraaviin lukuhetkiin.

Nexstory Mobiilisovellus
Kuvat: kuvakaappaukset Nextoryn mobiilisovelluksesta

Sovellus on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sekä sieltä on nopeasti löydettävissä paljon kiinnostavaa luettavaa ja kuunneltavaa. Kirjavalikoissa on esitelty kirjan kansikuva ja sen alla helposti havainnoitavissa merkinnät onko kirja saatavana äänikirjana, e-kirjana vai kuten useimmat palvelun kirjat, molemmat vaihtoehdot ovat saatavana. Lisäksi alla on myös käyttäjien antama tahtiluokitus kirjasta.

Äänikirjaa kuunnellessa on käytettävissä monipuolisia ominaisuuksia kuuntelun muokkaamiseksi juuri mieleiseksi ja tilanteeseen sopivaksi. Kirjan edistyminen näytetään selkeästi yläreunan liukupainikkeena sekä kansikuvan alla näet kuunnellun ajan sekä jäljellä olevan kokonaisajan. Tämän lisäksi käytössä on säädöt mm. uniajastukseen, toistonopeuteen, pikakelaukseen sekä ääniraitaluetteloon. Jos jokin kohta kirjasta tai sisällöstä meni ohi, kirjan kuuntelusivulta löytyy painike 15 sekunnin pikahyppyihin eteen sekä taaksepäin.

Nexstory äänikirjat
Kuvat: kuvakaappaukset Nextoryn mobiilisovelluksesta

Hienona ominaisuutena Nextoryn sovelluksessa on, että voit jakaa laitteesi näytön ja äänen toiseen medialaitteeseen, esimerkiksi televisioon tai ulkoisiin kaiuttimiin ja kuunnella kirjaa esimerkiksi koko perheen ollessa yhdessä.

E-kirjaa luettaessa on käytettävissä myös paljon monipuolisia ominaisuuksia lukemisen muokkaamiseksi juuri lukijalle ja lukuhetkeen sopivaksi. Kirjan edistyminen näytetään selkeästi alareunassa luettuina sivuina sekä liukuvalitsin havainnollistaa kuinka paljon kirjaa olet jo lukenut. Tämän lisäksi käytössä on säädöt mm. eri teemoja taustavärein luettaessa päivällä tai yöllä, fonttivaihtoehtoja, säädettävä fontin koko, kirkkauden valitsin sekä kappaleluettelo. Alareunan liukusäätimellä voit siirtyä nopeasti eri kappaleisiin ja sivuihin kirjassa.

Nexstory e-kirjat
Kuvat: kuvakaappaukset Nextoryn mobiilisovelluksesta

Sovelluksessa on myös kätevä ominaisuus, jossa voit asettaa omia merkintöjä lukemaasi kirjaan ja laittaa näin ylös sinulle tärkeitä asioita ja ajatuksia tulevaa varten, johon voit sitten helposti ja nopeasti palata. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus tieto ja oppimateriaaleissa tai kirjoissa jota käytät esimerkiksi työssäsi tai opinnoissasi.

Lataa kirjat puhelimeen tai tablettiin ja kuuntele niitä ilman nettiä

Voit kuunnella tai lukea BookBeatin koko kirjavalikoimaa Offline-tilassa, silloin kun sinulla ei ole käytettävissä internet-yhteyttä. Lataus onnistuu helposti sovelluksesta yhtä nappia painamalla, jonka jälkeen kirja pysyy offline-kirjahyllyssäsi, kunnes sen sieltä itse poistat. Se kuinka monta kirjaa voidaan ladata, riippuu täysin laitteen tallennustilan määrästä.

Miten saan Nextory ääni- ja e-kirjat ilmaiseksi käyttööni?

Siirry tästä linkistä Nextoryn sivustoon ja heti etusivulta pääset aloittamaan ilmaisen 2 viikon kokeilujakson palveluun.

Nextstory logo

Nextory (14 päivää ilmaiseksi)

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Tutustu ilmaiseksi nyt!

Kokeilujakson käyttöönoton vaiheet:

  1. Valitse paketti minkä ominaisuudet haluat käyttöösi. Tilauksesi jatkuu tällä paketilla koejakson jälkeen ja voit vaihtaa sitä milloin haluat.
  2. Luo käyttäjätili helposti ja nopeasti syöttämällä sähköposti-osoitteesi, joka toimii käyttäjä tunnuksenasi sekä valitse itsellesi salasana.
  3. Syötä maksukortin tiedot, ilmaisen kokeilujakson aloittamista varten. Voit peruuttaa tai vaihtaa pakettia milloin vain haluat.

Kokeilujakson aikana käytössä on valitsemasi paketti, jolla voi kuunnella koko Nextoryn sisältöä rajattomasti ja käyttää kaikkia palvelun ominaisuuksia, kuten offline-tilan käyttöä.

Nexstoryn tilaus: paketin valinta
Nexstoryn tilaus: paketin valinta
Nexstory tilauksen vaiheet
Uuden tilin luominen ja maksutietojen lisääminen.

Nextstoryn historia ja yritys

Nextory on vuonna 2015 Tukholmassa perustettu digitaalinen e-kirja- ja äänikirjapalvelu, jonka avulla voit kuunnella ja lukea digitaalisia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi kuukausimaksulla. Sovellus on satavana sekä iOS- että Android-laitteillesi. Nextory aloitti toimintansa Suomessa 2018 ja on tätä nykyä yksi Pohjoismaisen suurimmista e-ja äänikirjojen tilauspalveluista sisältäen yli sadan tuhannen e- ja äänikirjan valikoiman. Palvelussa on tarjolla luettavaa suomen lisäksi mm. ruotsiksi ja englanniksi.

Nextoryllä on selvä visio mihin se toiminnassa tähtäävät ja verkkosivuillaan he kuvaavat sitä seuraavasti:

”Viime vuosina tekniikka on muuttanut maailmaamme ja siksi visiomme on nyt ajankohtaisempi kuin ehkä koskaan aiemmin: Haluamme saada ihmiset lukemaan enemmän tekemällä lukukokemuksesta monipuolisemman ja rikkaamman. Tavoitteemme on saada ihmiset lukemaan ja kuuntelemaan tarinoita sen sijaan, että käytämme kaiken aikamme sosiaalisessa mediassa surffailemiseen.”

– Nextory 2020

*Kirjoitukset tiedot palvelusta ja sovelluksesta ovat keväältä 2020 ja on mahdollista että tämän jälkeen hinnat, toiminnollisuudet ja muut palvelun ominaisuudet ja ehdot ovat muuttuneet.

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

viihde ja liiketoiminta

Opas viihdeteollisuuden hyödyntämiseen liiketoiminnan kasvattamiseksi

Viihdeteollisuus, jolla on laaja ulottuvuus ja kyky vangita yleisö maailmanlaajuisesti, tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää sen voimaa kasvun ja brändin tunnettuuden edistämiseksi. Olitpa sitten startup-yritys, pienyritys tai vakiintunut yritys, viihdeteollisuuden elementtien sisällyttäminen markkinointi- ja liiketoimintastrategioihisi

media konsepti

Sopeutuminen muuttuvaan mediamaisemaan viihdealalla

Viihdeteollisuuden mediamaisema kehittyy jatkuvasti teknologian kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muutosten ja muuttuvan markkinadynamiikan vaikutuksesta. Digitaalisten alustojen, suoratoistopalvelujen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä perinteiset sisällön luomisen ja jakelun mallit ovat häiriintyneet. Digitaalisten alustojen ja suoratoistopalvelujen nousu Yksi

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

media konsepti

Sopeutuminen muuttuvaan mediamaisemaan viihdealalla

Viihdeteollisuuden mediamaisema kehittyy jatkuvasti teknologian kehityksen, kuluttajien käyttäytymisen muutosten ja muuttuvan markkinadynamiikan vaikutuksesta. Digitaalisten alustojen, suoratoistopalvelujen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä perinteiset sisällön luomisen ja