Kanavapaketit Suomessa

Kyllästyttävätkö peruskanavat, joilta tuntuu tulevan vain kokkikisoja, laulukilpailuja ja hääohjelmia? Sen kerran kun löydät jonkin kiehtovan elokuvan, katselunautinto häiriintyy tuon tuosta hammastahna- ja kulutusluottomainoksilla. Mikä neuvoksi? Onneksi on olemassa lukuisia kanavapaketteja, joiden avulla voit katsella häiriöittä juuri sellaisia ohjelmia, mitkä sinua miellyttävät. Kanavapaketin voit ostaa, katsoitpa satelliitti-TV:tä tai antenni- taikka kaapeli-TV:tä.

Parhaat maksu-TV kanavat

Maksu-TV:t eli kanavapaketit tarjoavat nähtäväksesi uusimpia elokuvia, dokumentteja ja urheiluohjelmia nopeammin kuin kotimaiset ilmaiskanavat. Valinnanvaraa on paljon, esimerkiksi Canal Digital, Viasat, Liiga ja C More. Tämä tarkoittaa, että myös kilpailua on paljon. Asiakas hyötyy kanavapakettien välisestä kilpailusta, sillä kanavapakettien on tarjottava toinen toistaan laadukkaampaa sisältöä ja halvempia hintoja. Moniin kanavapaketteihin pääsee tutustumaan aivan ilmaiseksi. Kanavapakettitarjous voi pitää sisällään ilmaisen digisovittimen (eli digiboksin) tai vaikka extrakanavia. Halvimmillaan kanavapaketti maksaa noin seitsemän euroa kuussa, mikä ei ole mitenkään kohtuuton summa tasokkaasta sisällöstä ja yksilöllisestä katseluasetuksista. Elokuvalippu maksaa jo lähelle 20 euroa per naama, joten koko perheen leffareissulle tulee hintaa monta kymppiä, mutta kanavapaketin avulla pääsette nauttimaan uusimmista elokuvista ja parhaimmasta viihteestä kotisohvallanne kiinteällä kuukausimaksulla.

Tilaa helposti suoraan netistä

Kanavapaketti tilataan helposti internetistä. Kirjoita hakukenttään ”kanavapaketti”, niin pääset tutustumaan lukuisiin eri kanavapaketteihin ja suoratoistopalveluihin. Tässä yhteydessä kerrotaan tarkemmin maksu-TV-palvelu Canal Digitalista, Viasatista ja C-Moresta, mutta ne eivät suinkaan ole ainoita tai edes edullisimpia vaihtoehtoja.

Viaplay

Viaplay on suosittu viihdepalvelu, joka keskittyy tarjoamaan laajan valikoiman tv-ohjelmia, elokuvia ja erityisesti suosittuja urheilulajeja, kuten Formula 1, Valioliiga ja NHL. Vaikka sisältö päivittyy säännöllisesti, palvelun sydämessä ovat pohjoismaiset tuotannot. Monille urheilufaneille Viaplay on korvaamaton, ja myös sarjojen ja elokuvien ystävät arvostavat sitä suuresti. Palvelu, joka tunnettiin aiemmin nimellä Viasat, on laajentunut moniin maihin, mukaan lukien Baltian maat, Puola, Hollanti, USA ja Iso-Britannia.

Vuonna 2020 Elisa teki kauppoja Viaplayn kanssa, minkä jälkeen Suomessa palvelu muuttui Elisa Viihde Viaplayksi. Suomalaisille on tarjolla kaksi pakettivaihtoehtoa: yksi, joka sisältää koko tarjonnan ja toinen, joka keskittyy pelkästään viihteeseen ilman urheilua. Viaplayn valikoima korostaa pohjoismaisia tuotantoja, ja se tarjoaa monia suosittuja sarjoja ja elokuvia Pohjoismaista. Palvelu on helppokäyttöinen ja saatavilla sekä mobiililaitteissa että älytelevisioissa.

Viaplay logo

Viaplay

Leffoja, sarjoja, lasten suosikkeja ja urheilua. Striimaa tai katso offline-tilassa. Lopeta milloin haluat. Viaplayllä katsot tuhansittain elokuvia 2 viikkoa ilmaiseksi.

Canal Digital

Canal Digital on Pohjoismaiden johtava maksu-TV-operaattori, jonka sisällöstä nauttii tällä hetkellä noin miljoona kotitaloutta. Canal Digital Finland Oy on tarjonnut jo vuodesta 1997 jokaiselle jotain: elokuvia, sarjoja, lastenohjelmia, huippu-urheilua, luontokanavia ja lifestyle-ohjelmia. Canal Digital myy erilaisia paketteja, mitkä on räätälöity eri kohderyhmille.

Peruspaketti HD tarjoilee ajankohtaisia asioita käsitteleviä ohjelmia, viihdettä ja tietenkin huippu-urheilua sekä lapsille sopivaa sisältöä. Peruspaketin avulla pääset katselemaan kotimaisia ilmaiskanavia teräväpiirtoisina, minkä lisäksi voit nauttia yli sadasta urheilulajista Eurosport HD -kanavien kautta, unohtamatta tietenkään autourheiluun ja muuhun autoiluun erikoistunutta Motorvision TV:tä. Peruspaketti HD maksaa noin 15 euroa kuussa. Tämän päälle voit valita muita kanavapaketteja, kuten Perhe HD:n tai jonkin urheilukanavapaketin.

Perhe HD

Valitse esimerkiksi Perhe HD, niin kaikki perheenjäsenet vauvasta vaariin saavat itselleen mieluista katsottavaa – ja useimmiten vielä HD-laatuisena eli teräväpiirtokuvana. Perhe HD tarjoaa parhaat luonto- ja historiakanavat, kuten National Geographic Channelin ja History HD:n, sekä esimerkiksi lapsille ja nuorille suunnatun Disney Channelin. Laatusisällöstä saat pulittaa kaksikymmentä euroa kuussa, yhteensä siis tilaukselle tulee hintaa noin 35 euroa (420 euroa vuodessa).

C More

C More on niin ikään pohjoismainen maksu-TV-operaattori, jota käyttää moni suomalainenkin. C More mahdollistaa uusimpien kausien ja leffojen seuraamisen jopa saamaan aikaan Yhdysvaltojen ensiesityksen kanssa. Uutuuselokuvia ja -sarjoja ilman ärsyttäviä mainoskatkoja tai urheilua – mahtavaa! C More tarjoaa myös kotimaisia elokuvia ja TV-ohjelmia, eikä se maksa kuin 9,95 euroa kuussa.

C More Sport

C More Sport tarkoittaa urheilua, urheilua ja vielä kerran urheilua. C More Sport mahdollistaa huippu-urheilun seuraamisen suorana myös mobiililaitteella. HD-kuvanlaatu tarkoittaa terävää kuvaa ja hyvää kontrastia, joten urheilun seuraaminen on jatkossa puhdasta nautintoa – ja vain alle 25 eurolla kuussa. Näet suorat Formula 1 -lähetykset ja kaikki MM-kisojen ottelut, puhumattakaan golfista ja tenniksestä…

C More Total

C More Total on kompromissiratkaisu hänelle, joka ei osaa päättää penkkiurheilun ja laadukkaiden HBO-sarjojen välillä. C More Total on myös monen pariskunnan valinta, sillä tällä kanavapaketilla pääset nauttimaan sekä C Moren parhaimmista elokuvista että formuloista, jääkiekosta ja muusta urheilusisällöstä. C More Total maksaa vajaan kolmekymppiä, eli se on kustannustehokkaampi kuin ostaa sekä viihde- että urheilukanavapaketti.

Viasat

Viasat on ruotsalaisomisteinen sateliitti-TV-kanavia tarjoava yritys, mikä on toiminut vuodesta 1989. Pohjoismaiden ohella se toimii Baltiassa, Venäjällä ja Unkarissa. Viasatilla on lukuisia erilaisia kanavapaketteja, joihin pääset paremmin tutustumaan Viasatin omilla kotisivuilla. Esimerkiksi Viasat Urheilu on urheilusta monipuolisesti kiinnostuneen fanin valinta. Jalkapalloa ja jääkiekkoa sekä montaa muuta lajia seuraat hintaan 44,90 €/kk, mutta jos teet kestotilauksen, voit saada kaupan päälle digiboksin ja satelliittilautasen asennuksineen. Mikäli edellä mainituille laitteille ei ole tarvetta, maksaa monipuolinen urheilukanavapaketti alle 35 euroa kuukausitasolla.

Jos kiinnostuksesi urheiluun on kapea-alaisempaa, voit valita esimerkiksi Viasat Golfin, Viasat Jääkiekon (NHL ja KHL parhaaseen katseluaikaan) tai Viasat Jalkapallon (ruudulle lävähtää Englannin Valioliiga, FA Cup, Englannin Championship, UEFA Nations League, Saksan Bundesliiga, EFL Cup ja muun muassa Ranskan Ligue 1). Golfia katselet alle kahdellakympillä kuussa, lätkää ja futista kymppiä kalliimmalla.

Viasat Viihde – viihteen ystäville

Ehkei urheilu nappaa? Valitse siis Viasat Viihde (19,95€/kk), niin iltasi täyttyvät palkituista Hollywood-elokuvista, palkituista dokkareista ja Disneyn piirretyistä. Viasat Kulta tarjoaa sen kaiken, eli huippuelokuvat, kiinnostavimmat laatudokumentit, lastenohjelmat ja mainion urheilusisällön. Koko perheen Viasat Kulta -paketti tarkoittaa neljänkympin kuukausittaista investointia viihteeseen ja vapaa-ajan viettoon.

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

parhaat netflix sarjat

Parhaat Netflix Sarjat 2024 – Vuoden katsottavimmat elämykset

Vuonna 2024 Netflix tarjoaa entistä laajemman ja monipuolisemman kattauksen sarjoja, jotka vievät katsojat jännittäviin maailmoihin ja tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Tässä artikkelissa tutustumme syvällisemmin siihen, miksi nämä sarjat ovat nousseet katsojien suosikkeihin ja mitä uutta ne

näin viihdytät itseään netissä

5 parasta tapaa viihdyttää itseään netissä

Netistä on tullut nykyihmisille hyvin monipuolinen kapistus. Netissä pystyy hoitamaan lukuisia eri tarpeita. Moni tekee siellä työnsä, pitää yhteyttä ystäviinsä ja viettää siellä vapaa-aikansa. Maailmanlaajuinen verkko todella on nimensä veroinen, eikä netistä ihan nopeasti lopu

teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologia on mullistanut viihteen maailman monin tavoin tarjoamalla meille ennenäkemättömiä tapoja nauttia suosikkisisällöistämme. Viihde ei ole enää pelkästään passiivista ajanvietettä, vaan interaktiivista, saavutettavaa, ja jokaisen yksilön mieltymysten mukaan räätälöitävää. Tässä artikkelissa sukellamme syvemmälle neljään keskeiseen

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

näin viihdytät itseään netissä

5 parasta tapaa viihdyttää itseään netissä

Netistä on tullut nykyihmisille hyvin monipuolinen kapistus. Netissä pystyy hoitamaan lukuisia eri tarpeita. Moni tekee siellä työnsä, pitää yhteyttä ystäviinsä ja viettää siellä vapaa-aikansa. Maailmanlaajuinen

teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologian vaikutus viihteeseen

Teknologia on mullistanut viihteen maailman monin tavoin tarjoamalla meille ennenäkemättömiä tapoja nauttia suosikkisisällöistämme. Viihde ei ole enää pelkästään passiivista ajanvietettä, vaan interaktiivista, saavutettavaa, ja jokaisen