Disney Plus (Tietoa julkaisusta ja tutustumisTarjous)

Suuren suosion saanut Disney+-palvelu rantautui viimein Suomeen 15. syyskuuta 2020 ja on nyt saatavilla Suomessa. Palvelu on käytössä myös muutamissa muissa Euroopan maissa.

Disney+ palvelu lanseerattiin Yhdysvalloissa ja Kanadassa marraskuussa 2019 ja suosio oli heti alkuunsa valtaisa. Palvelu kärsikin alussa hieman kapasiteettiongelmista suosion ollessa odotettua suurempi, mutta nämä ongelmat on korjattu ja palvelusta on kuulunut vain hyvää sanaa sen käyttäjiltä.

Disney+ on striimauspalvelu, joka toimii samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflix sekä monet muut vastaavat palvelut. Palvelun sisältö koostuu Disneyn omasta omistamastaan sisällöstä sekä sen laadukkaasta omatuotannosta. Palvelua voi käyttää verkkoselaimen kautta sekä lisäksi lähes kaikilla mobiililaitteilla sekä TV lisälaitteilla.

Disney Plus Palvelu tulossa Suomeen

Onko Disney+ kokeilemisen arvoinen?

” – Kyllä on, ehdottomasti! ”

Valitettavasti Disney+ ei enää tarjoa maksutonta kokeilujaksoa.

Suomen hinnoittelu on selvinnyt, ja se asettuu maltilliseen hintakategoriaan 10,99 € / kk tai vaihtoehtoisesti 109,90 € vuodessa. Sisällön laadun ja laajuuden huomioon ottaen palvelu on melko edullinen ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Palvelun sisältö koostuu Disneyn, Pixarin, Marvelin, Star Warsin sekä mm. National Geographicin sisällöistä. Näiden sisältöjen myös tarjonta on jo erittäin kattava ja sieltä löytyy katsottavaa lapsille, aikuisille ja koko perheelle. Disneyn omatuotannon sarjat, elokuvat ja piirretyt ovat nähtävillä ainoastaan Disney+ -palvelussa.

Disneyn omistama oma sisältö on jo entuudestaankin erittäin kattava ja monipuolinen, mutta viime aikoina Disney on myös hankkinut paljon uutta sisältöä mm. Fox kaupan myötä palveluun tuli tarjolle kymmeniä kausia Simpsoneita.

Minulla on jo Netflix, miksi ostaisin Disney+ palvelun?

Palvelut ovat sisällöltään hieman erityyppisiä, mutta uskomme että palvelukentässä on tilaa sekä kysyntää molemmille. Disney+ palvelun omatuotanto on saatavilla vain heidän omassa palvelussansa, joka on hyvä muistaa, mutta myös käyttäjän omat mieltymykset sisällön suhteen vaikuttavat varmasti päätökseen. Jos olet esimerkiksi Marvel tai Star Wars elokuvien fani, sinun ei juuri tarvitse miettiä mitä palvelua haluat käyttää. Myös lapsiperheille Disney+ on varmasti onnistunut valinta, koska sieltä löytää paljon katsottavaa kaikenikäisille.

Jos sinulla on jo esimerkiksi Netflix, suosittelemme silti kokeilemaan Disney+ palvelua sen rinnalla ja tutustumaan sisältöön. Palvelun hinnoittelun vuoksi se soveltuu mukavasti toisen striimauspalvelun rinnalle ja täydentää valikoimaa, jotta katsottavaa löytyy varmasti jokaiselle.

Yhteenveto Disney+ palvelusta ja tekniset tiedot

 • Palvelun hinta: 10,99€ / kk tai 109,90€ / vuosi
 • Milloin saatavilla: Julkaistu Suomessa 15.9.2020
 • Sisältö: Yli 1000 elokuvaa, sarjaa ja Disney+ Originals -tuotantoa mm. Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic
 • Laitteet: Verkkoselain, iOS, Android, Apple TV, Android TV, PS, Xbox, ym.
 • Offline katselu: Kyllä
 • Käyttäjät: Voit käyttää palvelua neljällä eri laitteella samanaikaisesti

Mikä on Disney+ Originals?

Originals on Disney+ palvelun omatuotantoa, jota on saatavilla vain heidän omassa palvelussaan. Sisältöä on tehty ja tuotettu yhteistyössä palkittujen elokuvantekijöiden kanssa ja vastaa mm. Netflixin omatuotannon kaltaista sisältöä elokuvineen ja sarjoineen.

Poimintoja omatuotannon sisällöistä:

 • Star Wars the Mandalorian
 • Star Wars the Clone Wars
 • Disney Insider
 • Marvel Sankariprojekti
 • Disney High School Musical Series
 • Disney Stargirl
 • Disney Togo
 • Disneynature Elephant
 • Disney Timmy Möhläri

Miten katsoa Disney+-sarjoja, joita ei ole saatavilla Suomessa?

Tarvitset vain VPN-yhteyden, jonka avulla voit turvallisesti kiertää Disney+ palvelun alueelliset estot ja pääset käyttämään palvelua välittömästi.

Disney+ on saatavilla useissa eri maissa ja eri alueilla:

 • Pohjois-Amerikassa
 • Latinalaisessa Amerikassa
 • Aasiassa ja Tyynenmeren alueella sekä
 • Euroopassa.

Suosittelemme että käytät luotettavaa VPN-palvelua, joista voit lukea lisää täältä!

Pikaohjeet:

 1. Hanki VPN-palvelu käyttöösi (suosittelemme NordVPN -palvelua)
 2. Lataa ja asenna VPN-palvelu laitteellesi
 3. Muodosta VPN-yhteys jollekin seuraavissa maissa sijaitsevaan palvelimeen:
  Yhdysvallat (vaatii yhdysvaltalaisen luottokortin), Kanada, Alankomaat, Uusi-Seelanti
 4. Mene Disney+ verkkosivulle ja luo tunnukset palveluun sekä tilaa Disney+

Saatat pitää myös näistä

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

näin viihdytät itseään netissä

5 parasta tapaa viihdyttää itseään netissä

Netistä on tullut nykyihmisille hyvin monipuolinen kapistus. Netissä pystyy hoitamaan lukuisia eri tarpeita. Moni tekee siellä työnsä, pitää yhteyttä ystäviinsä ja viettää siellä vapaa-aikansa. Maailmanlaajuinen