NordVPN kokemuksia ja vertailu

Nordvpn testivoittaja

Tässä vertailussa katsotaan tarkemmin, mitä hyvää ja huonoa on NordVPN-palvelussa ja kannattaako se hankkia, vai onko jokin toinen palvelu parempi valinta. Testissä vertailimme käyttökokemuksia ja sen lisäksi turvallisuus, yksityisyys, palvelun nopeus sekä helppokäyttöisyys olivat niitä ominaisuuksia, joille annoimme paljon painoarvoa. Tässä alla tiivistettynä arvostelumme ja kokemuksemme NordVPN-palvelusta.

NordVPN ei myöskään koskaan tallenna lokitietoja kohteistasi ja toiminnastasi internetissä, joten he eivät edes pystyisi jakamaan mitään tietoja kolmansille osapuolille, vaikka he niitä pyytäisivätkin. Tämä kertoo paljon heidän yksityisyyskäytännöistään.

Nord VPN kokemuksia

Käyttökokemus9.5 / 10
Nopeus10 / 10
Palvelimet9.5 / 10
Turvallisuus & yksityisyys
10 / 10
Hinta10 / 10
Asiakaspalvelu9 / 10

Huomiot:

 • NordVPN toimi virheettömästi USA:n, Britannian, Kanadan, Ranskan, Japanin ja Brasilian Netflixin kanssa.
 • Erittäin nopea VPN-palvelu edullisella kuukausimaksulla.
 • Kattava palvelinverkko: yli 5700 palvelinta 60:ssä maassa.
 • Sisältää kaikki tarvittavat turvallisuusominaisuudet.
 • Toimii torrenttien kanssa.
 • Ei tallennettuja lokitietoja käyttäjistä.
 • 3 päivän ilmainen kokeilujakso.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Aloita maksuton kokeilu!

NordVPN ominaisuudet tiivistettynä

NordVPN on iso ja luotettava palveluntarjoaja, jonka VPN-yhteys tarjoaa kaiken tarpeellisen käyttäjälleen aina USA:n Netflixin katsomisesta aina torrenttien lataamiseen saakka ja kaikki tämä hoituu armeijatason salauksen alaisena. NordVPN tukee myös lähes kaikkia käyttöjärjestelmiä ja laitteita. NordVPN on saatavilla Windowsille, Linuxille ja macOS:lle. Siitä on myös saatavilla selainlaajennus Firefoxille ja Chromelle sekä sovellukset Androidille, AndroidTV:lle ja iOS:lle, eli samalla lisenssillä koko perhe voi käyttää palvelua, vaikka taloudesta löytyisi useita eri valmistajien laitteita.

NordVPN:stä löytyy myös kaikki turvallisuusominaisuudet, mitä VPN-yhteydeltä voi vaatia: yhteyden automaattinen tappokytkin (kill switch), DNS-vuotosuoja sekä käyttäjän lokitietoja ei tallenneta. Lisäksi palvelu sisältää jotain todella edistyneitä ominaisuuksia, kuten kaksoissalauksen, P2P-tuen sekä obfuskoidut palvelimet.

NordVPN palvelu on hieman edistyneempi VPN-yhteys, kuin esimerkiksi heidän kilpailija F-Secure Freedome. Tästä palvelusta löytyy erikseen vaativampaankin käyttöön sopivat Double VPN, Onion over VPN, Anti DDoS sekä P2P palvelimet, normaalien VPN-palvelimien lisäksi. Lisäksi automaattinen Kill Switch lisää myös käyttöturvallisuutta, koska tiedot pysyvät turvassa, vaikka VPN-yhteys sattuisikin välillä katkeamaan. NordVPN sisältää myös CyberSec ominaisuuden, joka estää haitalliseksi luokitellut verkkosivustot sekä poistaa ärsyttävät mainokset.

NordVPN ja USA:n Netflix

NordVPN on myös yksi niistä harvoista palveluntarjoajista, jotka kykenevät kiertämään alue-estot Netflixissä sekä muissa vastaavissa suoratoistopalveluissa. Palvelun avulla on mahdollista saada toimimaan ainakin näiden maiden alueellisen Netflix-tarjonnan: USA, Iso-Britannia, Kanada, Ranska, Japani ja Brasilia. Se voi jopa onnistua eri maissa sijaitsevan palvelimen kautta, esimerkiksi USA:n Netflix on saatu toimimaan Intiassa olevilla palvelimilla USA:n palvelimien lisäksi. Katso

Edullinen ja hyvä VPN-yhteys

NordVPN on siitä mahtava palveluntarjoaja, että heillä on aina menossa jokin hyvä kampanja uusille asiakkaille, jolla voi säästää 50 %, 60 % tai 70 % palvelun hinnasta. Katso täältä uusimmat tarjoukset.

Tämäkin palvelu laskutetaan kuukausittain jatkuvana, niin kuin kaikki muutkin VPN-palvelut ja sopimuskauden voi valita kuukausi kerrallaan vaihtoehdosta aina jopa 3 vuoden määräaikaisuuteen saakka, jolloin kuukausihinta tippuu todella paljon. Kolme vuotta voi kuulostaa pitkältä ajalta, mutta VPN-palvelujen käyttö tulee varmasti vain yleistymään jatkossa, kun monet haluavat entistä enemmän yksityisyyttä ja vähentää rajoituksia nettipalveluiden käytössä.

NordVPN pakettien hinnat

Tuetut maksutavat

NordVPN on Panamalle rekisteröity yritys, he eivät valitettavasti tarjoa mahdollisuutta maksaa kuukausimaksua suomalaisten verkkopankkien kautta. Maksutavaksi hyväksytään kuitenkin Visa, MasterCard, American Express tai Discover Card. Tuotteen voi ostaa myös PayPalin kautta tai Bitcoin kryptovaluutalla.

NordVPN tekniset ominaisuudet

VPN-palvelun ominaisuudet ja rakenne

P2P lataus: NordVPN ei rajoita P2P-latausta, toisin kuin monet muut VPN-yhteydet. Lataus toimii huippunopeasti sekä suojattu VPN-yhteys takaa sen, että oikea IP-osoitteesi pysyy salattuna.

Proxy-laajennukset selaimille: NordVPN tarjoaa salatut proxy-laajennukset Chrome- ja Firefox -selaimille.

Mainosten esto: CyberSec ominaisuus, joka blokkaa vaaralliset verkkosivut ja poistaa ärsyttävät mainokset

Kill Switch: Automaattisesti toimiva hätäkytkin (Kill Switch) katkaisee heti kaikki ohjelmat, jotka käyttävät nettiyhteyttä, jos VPN-yhteys pätkii tai lopettaa toimintansa yllättäen. Tästä syystä IP-osoite pysyy varmasti piilossa palveluntarjoajalta sekä muilta tietojen kalastelijoilta.

Lokitietoja ei tallenneta: NordVPN ei koskaan tallenna tietoja siitä, millä sivuilla palvelun käyttäjät surffailevat. Yritys myös toimii EU:n sekä USA:n toimivallan ulkopuolella Panamassa, joten heillä ei ole velvollisuutta jakaa asiakkaidensa dataa viranomaisille, mikä on käyttäjän kannalta erinomainen uutinen.

Maarajoitusten kierto: Palvelimen sijainnin muuttamisella maakohtaiset estot on helppo kiertää. Suomalaiset videopalvelut, kuten Yle Areena, Katsomo ja Ruutu ovat käytettävissäsi myös ulkomailla joko lomamatkalla tai vaikka asuisitkin Suomen ulkopuolella. Salattujen palvelimien ansiosta, NordVPN toimii myös Kiinassa sekä Lähi-Idän maissa, joissa internetin käyttö on rajoitettu ja vahvan sensuurin alla.

Wi-Fi suojaus: Julkiset verkot, kuten hotellien, kahviloiden ja kauppakeskusten Wi-Fi verkot ovat suojaamattomia, jolloin sitä kautta ulkopuolisilla on helppoa päästä käsiksi tietoihisi. NordVPN-yhteys estää tietoja joutumasta vääriin käsiin.

SmartPlay: Ominaisuus joka mahdollistaa yli 150 suoratoistopalvelun käytön, ohittamalla maantieteellisen eston. Voit siis käyttää Netflixia, Hulua, Amazon Primea sekä muita suosittuja suoratoistopalveluita.

Huippunopea yhteys: NordVPN kehittää jatkuvasti sekä parantaa ja optimoi ohjelmistoaan hyvien ja tasaisten yhteysnopeuksien varmistamiseksi. Tällä hetkellä ehdottomasti markkinoiden nopein VPN!

Yhteyden suojaaminen ja käyttö mobiililaitteilla

Vertaulussa ilmaiset VPN-palvelut

NordVPN tarjoaa erillisen, intuitiivisen ja helppokäyttöisen sovelluksen iOS– ja Android-käyttöjärjestelmille. Molemmat sovellukset on suunniteltu tarjoamaan nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen langaton VPN-kokemus, joten voit ladata, asentaa, ja määrittää sovelluksen ja aloittaa nettitietojesi suojauksen vain muutamalla napsautuksella.

Mobiililaitteet ja tietoturvaprotokollat:

iOS-laitteet: käytämme IKEv2/ IPsec-tietoturvaprotokollaa, joka tarjoaa vahvan salauksen, nopean suorituskyvyn ja vakauden.
Android-laitteet: käytämme OpenVPN-tietoturvaprotokollaa, sillä se tarjoaa aina luotettavan, nopean ja turvallisen VPN-kokemuksen.

Lisäksi mobiili-VPN-palvelu perustuu huipputason suojausprotokolliin, jotka tarjoavat vahvan VPN-salauksen muodostaessasi mobiililaitteeltasi yhteyden etäpalvelimeen.

NordVPN-mobiilisovellukset tarjoavat seuraavat edut:

 • turvallinen internetselailukokemus liikkeellä ollessasi;
 • vakaat istunnot ja saumaton verkkovierailutekniikka;
 • entistä parempi suorituskyky langattomissa verkoissa, joissa on pieni kaistanleveys;
 • optimaalinen käyttönopeus;
 • paljon pienempi muistin tarve;
 • intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä;
 • suojattu pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön verkossa ilman lisävaiheita;
 • mahdollisuus lajitella palvelimia kuormituksen tai etäisyyden mukaan tai valita paras vaihtoehto omien määritystesi perusteella.

Niille, jotka haluavat vielä lisää turvallisuutta ja yksityisyyttä käyttäessään Android-laitteita, NordVPN tarjoaa Double VPN ‑vaihtoehdon kaksinkertaisella tietojen salauksella ja Onion Over VPN:n ylimääräisen suojaustason lisäystä varten. Lisäksi käytettävissä ovat erittäin nopeat palvelimemme, jotka on räätälöity erityisesti iOS- ja Android-laitteiden P2P-toimintoja varten.

Nordvpn testivoittaja
Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

parasta viihdettä netflixissä 2023

Parasta viihdettä Netflixissä 2023

Netflix on pullollaan katsottavaa eikä kukaan ehdi katsomaan kaikkia sarjoja, mitä suoratoistopalveluun ilmestyy. Uutta katsottavaa ladataankin katsojien iloksi lähes viikoittain ja onkin vaikeaa löytää kaiken tarjonnan joukosta uusimmat tulokkaat. Tässä artikkelissa käymme läpi mielenkiintoisia sarjoja

liiketoimintamallin kehitys ja 5 parasta äänikirjaa

Liiketoimintamallin kehitys ja 5 parasta äänikirjaa

Liiketoimintamalli kuvaa yrityksen toimintamallin eli mitä kyseinen organisaatio tekee ja millaisia palveluita se tuottaa arvolupauksensa mukaisesti. Lukemalla yrityksen liiketoimintamallin ulkopuolinenkin ymmärtää, mikä on yrityksen tavoite ja mistä koko yrityksen olemassaolossa on kyse. Kun liiketoimintamallia muutetaan,

suoratoistopalvelut vastakkain

Suoratoistopalvelut vastakkain: Netflix vai Disney Plus?

Erilaisia suoratoistopalveluita on tänä päivänä paljon ja niiden sisällöt ja laatu eroavat toisistaan monessa kohtaa. Tämä voi tuoda haasteen selvittää ja valita itselleen sopivan palvelun. Yleisesti käyttäjän näkökulmasta valintaa vaikuttamassa ovat kaksi tekijää; mikä palvelu

romanttiset elokuvat

Romanttiset elokuvat TOP 10

Rakkaus on kärsivällinen. Rakkaus voittaa kaiken. Rakkaus voi kuitenkin ainakin elokuvissa toisinaan tarkoittaa egojen kolinaa toisiaan vasten, iskua vyön alle ja silkkaa tuskaa. Klassiset romanttiset elokuvat tulkitsevat rakkautta sen kaikissa vivahteissa. Tässä artikkelissa listaamme kaikkein

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

parasta viihdettä netflixissä 2023

Parasta viihdettä Netflixissä 2023

Netflix on pullollaan katsottavaa eikä kukaan ehdi katsomaan kaikkia sarjoja, mitä suoratoistopalveluun ilmestyy. Uutta katsottavaa ladataankin katsojien iloksi lähes viikoittain ja onkin vaikeaa löytää kaiken

liiketoimintamallin kehitys ja 5 parasta äänikirjaa

Liiketoimintamallin kehitys ja 5 parasta äänikirjaa

Liiketoimintamalli kuvaa yrityksen toimintamallin eli mitä kyseinen organisaatio tekee ja millaisia palveluita se tuottaa arvolupauksensa mukaisesti. Lukemalla yrityksen liiketoimintamallin ulkopuolinenkin ymmärtää, mikä on yrityksen tavoite