Revolut: pankkitilin avaaminen netissä ja kokemuksia palvelusta

Revolut – ”supersuosion saanut pankki valtaa pankkialaa suomessa”

Miltä tuntuisi, jos voisit avata pankkitilin ja saada maksukortin käyttöösi muutamassa minuutissa? Mitä jos taskussasi olisi kokonainen pankki, joka tarjoaa sinulle oman talouden seurannan ja hallinnan, budjetit ja säästämisohjelmat, vakuutukset, edulliset valuutanvaihdot, osakesijoittamisen sekä mahdollisuuden ostaa esimerkiksi kryptovaluuttoja ja kultaa? …voiko tämä olla mahdollista ja vieläpä ilman kuukausimaksua? ”…ei pelkästään voi, SE ON MAHDOLLISTA!”

Revolut Logo

Revolut mobiilipankki ja pankkikortti

Vaihda rahaa ilman piilomaksuja. Osta kryptoja tai kultaa. Käy osakekauppaa ilmaiseksi 1 dollarista alkaen. Hallinnoi rahojasi kulutusanalyysin avulla. Liity yli 10 miljoonan Revolut-käyttäjän joukkoon.

Revolut on brittiläinen 2015 julkaistu internetpankki, jonka missiona on tuoda kaikki pankkipalvelut yhden sovelluksen taakse. Voit hoitaa ja hallinnoida koko talouttasi yhdellä sovelluksella missä ja milloin haluat. Revolutilla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailman ja käyttäjäien määrä kasvaa valtavasti koko ajan. Suomessa Revolut on alkanut tulla ihmisten tietoisuuteen, ja moni onkin nähnyt tässä mahdollisuuden rentoon ja sujuvaan taloudenhallintaan.

Mitä palveluita Revolut tarjoaa?

Pankkitili – saat aidosti maksutta käyttöösi pankkitilin, jota voit käyttää normaalin perinteiden pankkitilin tapaan. Tililläsi on IBAN tilinumero ja voit siirtää sinne rahaa ja nostaa sieltä rahaa sekä maksaa laskujasi aivan kuten ennenkin olet tehnyt. Voi määrittää toistuvia maksuja esimerkiksi vuokranmaksua varten.

1. Kolme asiakkuustasoa

Revolut tarjoaa 3 erilaista asiakkuustasoa: Standard – Premium – Metal. Standard-tasolla pääset hyvin alkuun ja se on täysin kuukausimaksuton kokonaisuus. Voit tilata ilmaisen fyysisen maksukortin ja maksat vain muutaman euron mahdolliset lähetyskulut kortista, joskin kaverisuosituksella tai kampanjasta nekin parin euron kulut voi saada pois. Premium ja Metal -tasot tarjoavat hieman enemmän palveluita käyttöön ja korkeampia maksurajoja sekä enemmän ilmaisia osakekauppoja kuukaudessa ym. Näistä kerromme lisää tasoesittelyissä jäljempänä.

2. Kätevä Maksukortti

Voit tilata fyysisen maksukortin (Revolut Mastercard), jossa on lähimaksuominaisuus. Kortti on Prepaid-kortti, mutta se toimii aivan kuten tavallinen Debit-kortti. Kortti käyttää pankkitilisi saldoa maksuissa, mutta koska kortti on virallisesti Prepaid-kortti, sitä voi hakea myös ilman luottotietoja.

3. Virtuaalikortti

Fyysisen maksukortin sijaan voit käyttää myös virtuaalista maksukorttia, jotka toimivat Apple Pay sekä Google Pay -sovelluksissa. Näin sinun ei tarvitse pitää aina edes lompakkoa mukanasi vaan maksat turvallisesti lähimaksulla käyttäen puhelintasi tai jopa älykellolla.

4. Revolut mobiilipankki

Revolut mobiilipankki on ladattavissa kaikille Android- ja iOS-laitteille. Näin sinulla on mobiilipankki taskussasi, joka kautta voit hallita rahoja ja talouttasi kokonaisvaltaisesti missä ja milloin vain.

5. Budjetti ja kulutusanalyysi

Mobiilisovelluksessa voit asettaa kuukausibudjetin rahankäytöllesi ja määrittää budjetit eri ostokategorioihin. Saat välittömät kulutusilmoitukset ostoistasi ja viikkokatsaukset rahankäytöstäsi. Voit myös yhdistää muut pankkitilit Revolutiin Open Banking -toiminnon avulla.

6. Vault-säästäminen

Säästä huomaamattasi johonkin asettamaasi tavoitteeseen, hankintaan tai vaikka pahan päivän varalle. Voit määrittää, että ostoksesi vaihtorahat pyöristetään aina seuraavaan kokonaislukuun ja ylimääräinen osuus talletetaan automaattisesti Vault-säästökassaan. Lisäksi voit määrittää myös automaattisia viikko- tai kuukausi siirtoja säästöön esimerkiksi heti palkan saavuttua tilille.

7. Rahansiirrot

Voit pyytää ja lähettää rahaa muutamassa sekunnissa pankkitietoja vaihtamatta. Voit esimerkiksi jakaa ravintolalaskun kavereiden kesken tai siirtää rahaa jopa 30 eri valuutassa nopeasti ilman kuluja, jolloin rahat siirtyvät suoraan vastaanottajan Revolut-tilille. Payment Linksin avulla vastaan rahaa ihmisiltä, jotka eivät vielä käytä Revolutia.

8. Valuutanvaihto

Revolut mahdollistaa edullisen ja nopean valuutanvaihdon ilman lisä- tai piilokuluja. Voit vaihtaa valuuttaa suoraan pankin vaihtokurssin hintaa etkä maksa mitään vaihtokuluja tai komissioita. Vaihtokurssin näet sovelluksessa, kun vaihdat valuuttaa. (muutamiin maihin ja yli 6000 € ylittäviin siirtoihin lisätään 0,5-1,0% lisämaksu, mutta tästä kerromme tarkemmin jäljempänä)

9. Osakekauppa

Nyt voit käydä myös osakekauppaa Yhdysvaltain osakemarkkinoilla yli 850 eri osakkeella jopa ilman kustannuksia. Minimi sijoitettava pääoma on vain 1 $, joten sijoittaminen on helppo aloittaa Revolutissa pienilläkin summilla. Standard-tasolla käytössä on noin 1 € suuruisia. Vuotuista säilytyspalkkiota Revolut perii varojesi markkina-arvosta 0,01 %, joka veloitetaan kuukausittain laskentahetkellä olevista varojen määrästä.

10. Matkavakuutus

Revolutin kautta voit hankkia edullisesti ja ennen kaikkea helposti kansainvälisen matkasairaanhoidoin vakuutuksen. Saat vakuutuksen matkallesi edullisimmillaan noin euron päivähintaan ja sen hankkiminen on muutaman klikkauksen päässä. Voi valita matkavakuutukselle joko päiväkohtaisen hinnoittelun matkapäivillesi tai vuosihinnan jos matkustat enemmän. Lisäksi voit hankkia vakuutuksen myös ystävillesi sekä perheenjäsenillesi.

11. Matkapuhelinvakuutus

Voit ottaa edullisen ja kaikkialla maailmassa vahingoista johtuvan vakuutuksen puhelimellesi jopa vain noin euron viikkohintaan. Vakuutus korvaa näytön rikkoutumiset, kosketusnäytön viat, nesteistä johtuvat vauriot sekä monet akkuviat. Korvauksen piiriin kuuluvat kaikki kolmannen osapuolen aiheuttamat vauriot sekä takuun ulkopuoleiset rikkoutumiset. Vakuutus astuu voimaan muutamassa sekunnissa sovelluksen kautta otettaessa ja sovellus tunnistaa puhelimesi ja näyttää sille määritellyt vakuutushinnat.

12. Kryptovaluutat

Alkuvaiheessa Revolut mahdollisti kryptovaluuttojen ostamisen ja kaupankäynnin vain ylemmille tasokäyttäjille, mutta nyt kryptovaluutat on avattu myös Standard-tason käyttäjille. Voit ostaa ja vaihtaa mm seuravia kryptovaluuttoja: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple sekä Bitcoin Cash. Kryptovaluuttaa voi myös lähettää toisille käyttäjille sekä käyttää sitä tarvittaessa myös ostoissa. Tilin avaamiseen menee minuuteissa ja pääset heti käsiksi kryptovaluuttoihin. Voit myös seurata kursseja suoraan Revolutin sovelluksessa ja asettaa mm. hintahälytyksiä eri valuutoille.

13. Hyödykkeet

Uutuutena Revolut palveluun ovat tulleet hyödykkeet ja tarkemmin alkuvaiheessa kulta. Voit seurata kullan hintaa sovelluksen reaaliaikaisesta kurssiseurannasta sekä ostaa ja myydä kultaa helposti ja nopeasti. Toistaiseksi hyödykkeiden kaupankäynti on mahdollista vain Premium- sekä Metal-tason käyttäjille.

14. Lahjoitukset

Onko luonnonsuojelu, tasa-arvo tai lastensuojelu lähellä sydäntä ja haluat kantaa oman osasi hyvän asian puolesta? Revolut tarjoaa mahdollisuuden lahjoittaa esimerkiksi vaihtorahoista tai tehdä kuukausittaisia sekä kertalahjoituksia sinulle tärkeisiin valittuihin kohteisiin.

Kolme asiakkuustasoa: Standard – Premium – Metal

Nyt sinun täytyy vain päättää, haluatko riittävästi, paljon vai kaiken? Standard tasolla pääset käsiksi suurimpaan osaan toiminnoista ja palveluista ja se on monelle oikea tapa aloittaa asiakkuus. Saat maksutta käyttöösi kaikki tärkeimmät palvelut sekä pääset tekemään mm. osakekauppaa, ostamaan vakuutuksia sekä vaihtamaan edullisesti valuuttaa.

Revolut palvelupakettien hinnasto ja sisällöt 2020

Revolut Hinta Suomessa

Miksi ja milloin kannattaa ottaa Premium tai Metal palvelupaketti?

Premium sekä Metal vaihtoehdot ovat sinulle oikea valinta, kun pääset hyötymään niiden eroista verrattuna perustason Standard palvelupakettiin. Hyväksyttäviä syitä ovat myös, että haluat vain parasta, olla VIP tai yksinkertaisesti vain erottua kaveriporukasta!

Revolut Logo

Revolut mobiilipankki ja pankkikortti

Vaihda rahaa ilman piilomaksuja. Osta kryptoja tai kultaa. Käy osakekauppaa ilmaiseksi 1 dollarista alkaen. Hallinnoi rahojasi kulutusanalyysin avulla. Liity yli 10 miljoonan Revolut-käyttäjän joukkoon.

Mitä ne erot sitten ovat, jos niitä käytämme järkiperusteena. Olemme alle luetelleet merkittävimmät eroavaisuudet palvelupakettien välillä.

  • Maksuttomat pankkiautomaattinostot kuukaudessa: Standard (200 €) – Premium (400 €) – Metal (600 €)
  • Kansainvälinen sairaanhoitovakuutus: Standard (osta erikseen) – Premium (sisältyy) – Metal (sisältyy)
  • Viivästyneiden matkatavaroiden vakuutus: Standard (osta erikseen) – Premium (sisältyy) – Metal (sisältyy)
  • Kortti: Standard (perus muovikortti) – Premium (Premium-ulkoasun kortti) – Metal (metallinen kortti)
  • Ilmaiset osakekaupat kuukaudessa: Standard (3 kauppaa) – Premium (8 kauppaa) – Metal (rajattomasti)
  • Voit milloin vain päivittää palvelupakettia ja saada lisäominaisuuksia käyttöösi. Premium tai Metal paketin tilaus onnistuu sovelluksessa muutamalla klikkauksessa ja kortti tulee pikatoimituksena sinulle postissa sekä kaikki paketin palvelut ovat heti käytössäsi.

Tarina Revolut-kokemuksista:

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

Luotettavuus ja rehellisyys ovat kumppanuuden tärkeitä ominaisuuksia. Sanotaan myös, että pitää ensin oppia tuntemaan itsensä, että voi oppia tuntemaan toista.

Tutustuimme toisiimme kerran yhdessä nettipalvelussa, kuten se taitaa tänä päivänä olla yhä tutummaksi tullut tarina digitalisaation ja sosiaalisen median tulon myötä. Itselle tuli jotenkin sellainen tunne, että tässä on sitä jotain mitä olen aina halunnut. Ulkoisesti viehättävän näköinen ja kivasti sekä avoimesti itsestään kertova profiiliteksti vakuutti minut – ”se oli match” – halusin tutustua paremmin ja ottaa yhteyttä, eihän tässä mitään voi hävitä ja kysyminenhän ei mitään maksa!

Montaa päivää siinä ei sitten rehellisesti sanottuna mennyt, kun olimme jo yhdessä saman katon alla ja aloittelimme yhteiselämää… tosin itsellä oli siinä vaiheessa kierrossa vielä muutama vanha kumppani, mutta hiljalleen ne alkoivat jäädä mielestä ja uusi ihastus vei kaiken huomioni. Ensimmäinen yhteinen reissumme oli paikalliseen ostoskeskukseen ja kahvilaan ihanan latte kahvin ja muffinssin kera. Istuimme ja tutustuimme siinä paremmin toisiimme ja alkoi selvitä, että tässähän on kaikki se mitä olen aina halunnut.

Nyt meillä on yhteiseloa takana jo reilut 2 vuotta ja kaikki on mennyt loistavasti. Olemme itkeneet ja nauraneet yhdessä sekä tehneet monia ihania ulkomaan matkoja nauttien kirkkaan valkoisista hiekkarannoista ja sukeltaneet merten syvyyksiin. Kerran sairastuminen meinasi keskeyttää yhden matkoistamme, mutta siitäkin selvisimme yhdessä.

Olemme alkaneet suunnitella tulevaisuuttamme myös yhdessä ja olemme innostuneet säästämään rahaa. Ensimmäiseksi otimme selvää mihin kaikkeen rahat oikein kuluvat ja aloimme tarkastella sitä tekemämme ostojen kulutusseurannan kautta. Sitten teimme tarkat ja selkeät budjetit mihin kaikkeen rahaa kuluu ja tietenkin jätimme vähän varaa budjettiin myös hauskanpidolle 🙂 Tämä oli loistava ja avasi silmämme!

Nyt olemme aloittaneet yhdessä osakesäästämisen ja luoneet sellaisen Vault-säästökassan mihin meillä menee jokaisesta ostoksesta vähän rahaa säästöön. Näillä rahoilla olemme ostaneet osakkeita ja niiden arvo on noussut jo kivasti. Ehkä sitten tulevaisuudessa on rahaa tehdä, vaikka se kauan haaveiltu maailmanympärimatka kaikilla herkuilla.

Forever yours – Revolut <3

P.S. Mikään parisuhde ei ole ilmainen, mutta pakko sanoa, että tämä on antanut enemmän kuin on ottanut. 😉

Katso myös nämä:

  • Tarkemmassa syynissä Revolutin tarjoamat vakuutukset
Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

trading places

5 parasta rahoitusalan elokuvaa

Finanssimaailma antaa loistavia aiheita elokuviin. Niinpä rahoitusmarkkinoihin liittyvissä elokuvissa onkin läsnä tragediaa, komediaa, kekseliäisyyttä, katastrofeja – kaikki löytyy Hollywoodin tuottamista elokuvista. Vaikka useimmat elokuvat kuvaavatkin talousalan ammattilaisia vähemmän imartelevassa valossa, uskomattomat tarinat ylilyönneistä, riskinotoista ja

netissä maksaminen

Parhaat maksutavat internetissä

Nykypäivänä ihmiset tekevät yhä enemmän ja enemmän ostoksia verkossa. Monet kivijalkakaupat ovat siirtäneet toimintansa joko osittain tai kokonaan netin maailmaan. Ihmisten elämää helpottaa, kun ostoksia voi tehdä rauhassa omalta kotisohvalta käsin ilman tungosta ja kiirettä.

boiler room elokuva

10 parasta raha-aiheista elokuvaa

Raha on noussut maailman keskipisteeksi. Ja kautta aikojen elokuvantekijät ovat pitäneet hyvänä juttuna keskittyä rahaan liittyviin elokuviin. Raha on epäilemättä olennainen asia tässä materialistisessa maailmassa, joten rahaelokuvien kohdalla ei ole harvinaista, että pääroolissa on juuri

vpn palvelun käyttö

5 syytä miksi VPN-palvelun käyttö ei ehkä olekaan aina hyvä idea

Erilaiset VPN-palvelut ovat mahdollistaneet sen, että lähes kenellä tahansa on hyppysissään mahdollisuus selata vaikkapa USA:n Netflixin tuotantoa tai suojata itsensä paremmin verkkoseilailussa. Maarajoitusten kiertäminen ja kyberturvallisuus ovatkin varmasti kaksi suurinta syytä sille, miksi VPN-palvelut ovat

Netflix USA VPN:n avulla

Netflix USA toimimaan Suomessa VPN:n avulla

Miksi haluaisit saada USA:n Netflixin toimimaan Suomessa, kun meillä on jo oma suomen kielinen Netflix? Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Suomen Netflix tarjoaa käyttäjilleen 1742 elokuvaa ja

Kirjoja

Parhaat suomenkieliset äänikirjapalvelut (2020)

Vertailussa neljä suurinta kuukausimaksullista äänikirjapalvelua sinulle, joka arvostat, että käytössäsi on monipuolinen ja laaja kirjavalikoima edulliseen ja kiinteään kuukausihintaan ilman mitään piilokuluja. Olemme valinneet vertailuun

VPN-palvelut Suomessa

Paras VPN Suomessa vuonna 2020

VPN-yhteyspalvelut ovat yleistyneet huimaa vauhtia Suomessa. Netin ja suoratoistopalveluiden käyttö ulkomaan matkoilta käsin, USA:n Netfilxin käyttäminen ja tietoturvasta välittäminen ovat lisänneet VPN:n käyttäjämääriä. Tässä artikkelissa

trading places

5 parasta rahoitusalan elokuvaa

Finanssimaailma antaa loistavia aiheita elokuviin. Niinpä rahoitusmarkkinoihin liittyvissä elokuvissa onkin läsnä tragediaa, komediaa, kekseliäisyyttä, katastrofeja – kaikki löytyy Hollywoodin tuottamista elokuvista. Vaikka useimmat elokuvat kuvaavatkin

netissä maksaminen

Parhaat maksutavat internetissä

Nykypäivänä ihmiset tekevät yhä enemmän ja enemmän ostoksia verkossa. Monet kivijalkakaupat ovat siirtäneet toimintansa joko osittain tai kokonaan netin maailmaan. Ihmisten elämää helpottaa, kun ostoksia

boiler room elokuva

10 parasta raha-aiheista elokuvaa

Raha on noussut maailman keskipisteeksi. Ja kautta aikojen elokuvantekijät ovat pitäneet hyvänä juttuna keskittyä rahaan liittyviin elokuviin. Raha on epäilemättä olennainen asia tässä materialistisessa maailmassa,